Spor engel tanımıyor

"Hayatta hiç birşey bize engel olamaz" diyerek spora gönül veren ve dünya çapında başarılara imza atan Anadolu Görme Engelliler Derneği Futbol Takımı ve Halter Takımı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü  makamında ziyaret etti

07 Aralık 2017 Perşembe 15:25
Spor engel tanımıyor

 Akgül, “Engelli kardeşlerimizin kazandıkları kupalar, azim ile her şeyin üstünden gelindiğinin kanıtıdır” dedi.

Büyük gurur yaşattılar

Başarı dolu bir yıl geçiren Anadolu Görme Engelliler Derneği Futbol Takımı ve Halter Takımı, Erkekler Golbol 3. Ligi’nde şampiyon olarak 2. Lig’e,  Erkekler Futbol’da 2. olarak Türkcell Sesi Görenler Ligi’ne ve bayanlarda ise şampiyon olarak Golbol 1. Ligi’ne çıktı. Futbol dışında ise 90kg. halterde dünya şampiyonu olan Buse Kara ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Anadolu Görme Engelliler Derneği Başkanı Ali Yılkıran, “Engellilerin spor yapması için yerel yönetimlerin desteklerinin büyük önem taşıyor. Nitekim bu desteklerde başarı ile taçlanıyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MAMAKSpor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.