Yavuz Donat'tan Murat Ercan'a Ziyaret!

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ı ziyaret etti. Yeni görevinde Başkan Ercan’a başarılar dileyen Donat, Mustafa Tuna’dan sonra Sincan’da görev yapmanın zor olduğunu ancak bu işi ehline; yani Murat Ercan’a verildiğini söyledi.

22 Aralık 2017 Cuma 12:23
Yavuz Donat'tan Murat Ercan'a Ziyaret!

Deneyimli Gazeteci ve Yazar Yavuz Donat, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde Başkan Ercan’a başarılar dileyen gazeteci Donat, Sincan’ın son 10 yılda sürekli göç alarak tam bir ‘Anadolu mozaiği’ne dönüştüğünü belirtti.

“SİNCAN’DA EMANET EHLİNE VERİLMİŞ”

Sincan’ın Ankara’nın parlayan yıldızı olduğunu belirten Donat, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’dan sonra Sincan’da görev yapmanın zor olduğunu belirtti ve ekledi: “Ancak Sincan’da emanet, ehline verilmiş.”

BAŞKAN ERCAN: ODAK NOKTAMIZ İNSAN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercan ise devam eden Kent Meydanı, Kültür ve Kongre Merkezi ile kentsel yenileme projelerini anlattı. Başkan Ercan, belediyecilik anlayışını ise “Odak noktamız insan” sözüyle açıkladı. Toplumun ihtiyaçlarını belirlemek için gayret etmek gerektiğini belirten Başkan Ercan, yoksullukla ve yoksunlukla mücadele edeceğini ifade etti. 

Anahtar Kelimeler:
Yavuz DonatMurat Ercan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.