Yenimahalle Sokak Festivali başlıyor

Yenimahalle Belediyesi Tubil Halk Dansları Topluluğu, Çek Cumhuriyeti’nin ünlü dans ekibi Zaolzı Dans Topluluğu ile ortaklaşa “Sokak Festivali” düzenliyor.

12 Temmuz 2018 Perşembe 10:22
Yenimahalle Sokak Festivali başlıyor

17- 22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, 17 ve 20 Temmuz Ragıp Tüzün Parkı, 18 Temmuz Müslüm Gürses Parkı ve 21 Temmuz Batıkent Meydan AVM de gerçekleşecek.

Dostluk Galası ile muhteşem kapanış

Festival, 22 Temmuz’da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda düzenlenecek olan Dostluk Galası ile de muhteşem bir kapanış yapacak.

Festival boyunca ülkelerine özgü danslarını Yenimahalleliler için sergileyecek olan Zaolzı grubuna, Yenimahalle’nin Uluslararası ödüllü ekibi olan Tubil Halk Dansları Topluluğu eşlik edecek.

Kültürlerin harmanladığı eğlence dolu günlerde toplamda 25 dansçısı ile festivale renk katacak olan Zaolzı, Yenimahalle Belediyesi tarafından festival süresince ağırlanacak.

“Vatandaşlarımız evlerine kapanmasınlar”

Tüm vatandaşları festivale davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bu güzel yaz günlerinde Yenimahalleliler evlerinde oturmasın istiyoruz. Bu yüzden çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımız evlerine kapanmasınlar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.