İsrail’e net mesaj ‘Ölüm sizi bekliyor’

Filistin Demokratik Kurtuluş Örgütü’nün askeri kanadı Milli Direniş Tugayları bugün “Ölüm Tuzakları Sizi Bekliyor” başlığıyla yayınladığı görüntülü askeri bildiride Siyonist işgal askerlerine meydan okudu.

07 Ocak 2018 Pazar 15:46
İsrail’e net mesaj ‘Ölüm sizi bekliyor’

Filistin Demokratik Kurtuluş Örgütü'nün askeri kanadı Milli Direniş Tugayları'nın yayınladığı videoda, kendisine bağlı direnişçilerin yeni anti tank silahları kullandıkları görünüyor. Milli Direniş Tugayları bununla, kendilerinin her türlü donanımı sağlamaya, halkı koruma ve işgal güçlerini her türlü gelişmiş imkânla püskürtmeye ve düşmana daha fazla zarar vermek için kendilerini geliştirmeye devam edeceklerini ortaya koydu.

Filistin Enformasyon Merkezine ulaşan askeri bildiride Milli Direniş Tugayları işgal güçlerini Filistin halkına ve özellikle Gazze'ye yönelik yeni saldırı ve tecavüzler konusunda uyararak, işgalcinin direnişin her an Filistin'i savunmaya hazır olduğunu anlaması için işgalcinin Gazze sınırındaki girişlerine dur demek gerektiğini ifade etti.

Milli Direniş Tugayları yayınladığı bildiride ayrıca, Filistin devletinin başkenti Kudüs için savaşı sürdüren Filistin halkının yanında olduklarını, işgalciyi defetmek için her türlü gelişmiş araç ve yöntemle karşı koyacaklarını, bu konudaki hazırlıklarını da sürdüreceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 07.01.2018 23:29
Anahtar Kelimeler:
FilistinIsrail
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.