Son Dakika! Donald Trump'tan seçim açıklamaları: "Biz kazandık"

ABD'nin mevcut Başkanı Donald Trump, ülkede gerçekleşen seçimlere ilişkin açıklamalar yapacak.

04 Kasım 2020 Çarşamba 10:27
Son Dakika! Donald Trump'tan seçim açıklamaları: "Biz kazandık"

ABD Başkanı Donald Trump birazdan açıklama yapacak. Beyaz Saray'da açıklama hazırlıkları yapılırken, Trump'ın açıklama yapacağı salona Trump'ın kurmayları gelmeye başladı.

Özellikle Trump'ın ekibinin salona gelirken alkış tutup sevinç gösterileri gerçekleştirmesi dikkat çekti.

AMERİKAN HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

ABD Başkanı Donald Trump konuşmasına ekibine ve halkına teşekkür ederek başladı. Kazandığı yerlerdeki sonucun değişmeyeceğini belirterek kutlama yapmaya hazırlanıyorduk dedi.

Trump  "Milyonlarca kişi bize oy verdi. ABD halkına ve aileme teşekkür ediyorum. Bu insanların zaferini elinden almaya çalışanlar var, buna izin vermeyeceğiz. Büyük bir kutlamaya hazırlanıyorduk ve bir anda her şey iptal edildi. Dışarıya çıkıp kutlamak için hazırdık. Böylesine bir seçim başarısını kutlamaya hazırdık." ifadelerini kullandı.

"BU AMERİKAN HALKINA YAPILMIŞ BİR HİLEDİR"

Trump eyaletlerden gelen oy oranlarında açık ara önde olduğunu belirtirken, sonuçların önde olunması nedeniyle sürecin mahkemeye götürülmeye çalışıldığını ifade etti. Özellikle Ohio, Kuzey Carolina gibi eyaletlerde fark atarak kazandıklarını, fakat sonuçların durdurulduğunu belirtti. Trump "Bu Amerikan halkına yapılmış bir hiledir. Biz açıkça bu seçimi kazandık" dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2020 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.