Amazon.com.tr'den yüzde 70'e varan Büyük Moda İndirimi

- Kampanya 31 Ağustos'a kadar geçerli olacak

11 Ağustos 2021 Çarşamba 11:06
Amazon.com.tr'den yüzde 70'e varan Büyük Moda İndirimi

İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr, yüzde 70'e varan Büyük Moda İndirimi'nin başladığını duyurdu.

Amazon.com.tr'den yapılan açıklamaya göre, 31 Ağustos'a kadar geçerli olacak fırsatlar tüketicilere hem yaz sezonu hem de yılın geri kalanında ihtiyaç duyabilecekleri binlerce popüler giyim ürününde yüzde 70'e varan indirimler sunuyor.

Kampanya boyunca modaseverler tişört, gömlek, elbise, pantolon, bikini, mayo, şort, spor ayakkabı, sneaker, terlik, sandalet, koşu kıyafeti, tayt, güneş gözlüğü, cüzdan, çorap, iç çamaşırı ve çok daha fazla yetişkin ve çocuk ürününe cazip fiyatlarla sahip olabiliyor.

Kampanyada Camper, Crocs, Defacto, Koton, Levi's, New Balance ve Tommy Hilfiger gibi birçok seçkin markanın ayakkabı ve giyim ürünleri de özel indirimlerle tüketicilerle buluşuyor. Büyük Moda İndirimleri kampanyasına "https://www.amazon.com.tr/modaindirimi" ve Amazon.com.tr mobil alışveriş uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Amazon.com.tr
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.