AssisTT'e "Brandon Hall Group Excellence Awards"tan 4 ödül

- AssisTT İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Tüfekçi: - "Uygulamalarımızın global platformlarda takdir edilerek ödül kazanması bizim için çok değerli"

21 Ağustos 2022 Pazar 11:31
AssisTT'e

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un müşteri deneyimi şirketi AssisTT, işveren uygulamalarının değerlendirmeye alındığı dünyanın en prestijli kurumsal ödül organizasyonlarından, Brandon Hall Group tarafından düzenlenen Excellence Awards'ta 4 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, AssisTT, dünyanın önde gelen markalarının uygulama ve projelerinin uluslararası bağımsız sektör uzmanlarından oluşan jüri tarafından "İnsan Kaynakları", "Çalışan Bağlılığı", "İnsan Kaynakları Teknolojileri", "Yetenek Yönetimi ve Stratejileri", "İşin Geleceği" gibi çeşitli kategoriler altında değerlendirildiği, Brandon Hall Group'un bu yıl 22'ncisini düzenlediği Excellence Awards'tan 1 altın 3 bronz ödülle döndü.

AssisTT, çalışan bağlılığı alanında yaptığı çalışmalarla "Çalışan Bağlılığında En İyi İlerleme" kategorisinde altın ödülü alırken, AssisTT Next Programı ile "Yetenek Yönetimi Stratejisi Geliştirmede En İyi İlerleme", "Daha Fazlası" söylemiyle oluşturduğu işveren değer önermesi ile "En İyi İşveren Değer Önermesi" ve daha önce farklı programlarda ödül kazanan Çağrı Merkezi Okulu programı ile "Öğrenme Programında En İyi Sonuçlar" kategorilerinde bronz ödülün sahibi oldu.

- "Çalışan deneyimini geliştirmek için kesintisiz yatırımlarımızı sürdürüyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen AssisTT İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Tüfekçi, hayata geçirdikleri projelerin uluslararası arenada ödüle layık görülmesinin kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Mutlu çalışanların mutlu müşteriler yaratacağı inancıyla, çalışan mutluluğunu stratejik önceliklerden biri olarak belirlediklerini aktaran Tüfekçi, "Bu sebeple çalışan deneyimini geliştirmek, sürekli olarak iyileştirmek için kesintisiz bir şekilde yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Uygulamalarımızın global platformlarda takdir edilerek ödül kazanması bizim için çok değerli. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sektörün lider oyuncusu olarak çağrı merkezi sektörünün gelişimine katkıda bulunurken çalışma arkadaşlarımızın bağlılıklarına ve mutluluklarına yönelik çalışmalar hayata geçirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AssisTT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.