ATO Başkanı Baran:

- "TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından yapılan denetimlerde akreditasyon standardı kriterlerini eksiksiz yerine getirdiği belirlenen Odamıza A Sınıfı Oda Akreditasyon Belgesi verildi"

01 Nisan 2018 Pazar 11:55
ATO Başkanı Baran:

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu tarafından yapılan denetimlerde akreditasyon standardı kriterlerini eksiksiz yerine getirdiği belirlenen ATO'ya "A Sınıfı Oda Akreditasyon Belgesi" verildiğini bildirdi.

Baran, yazılı açıklamasında, A Sınıfı Oda Akreditasyon Belgesi'ni en tepeden en alta kadar tüm kadroların gösterdiği başarılı çalışmalarla almaya hak kazandıklarını belirtti.

Üyelere sundukları hizmetin kalitesini yükseltmek için sürekli kendileriyle yarış halinde olduklarının altını çizen Baran, belgeyle odanın beş yıldızlı hizmet kalitesinin tescillendiğini ifade etti.

Baran, ATO'da dijital dönüşümü gerçekleştirdiklerini ve bu durumun hizmet kalite ve süresine önemli katkı sağladığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için kamu ve özel sektörün el ele çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor. Reel sektörün zamanını, kaynağını ve sermayesini daha etkili kullanmasına katkı sağlamak, nihayetinde ülkemizin lider ekonomiler arasında yer alma hedefine katkı sağlamaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.