ATO'da berberler için saç kesimi eğitim programı düzenlendi

18 Aralık 2023 Pazartesi 15:39
ATO'da berberler için saç kesimi eğitim programı düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından berberlere yönelik "Erkek Saç Kesimi Masterclass Eğitim Programı" gerçekleştirildi.

Odadan yapılan açıklamaya göre, ATO Kuaför ve Güzellik Solanları Meslek Komitesi ve Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğiyle hayata geçirilen saç kesimi eğitimi programı, ATO Meclis Salonu'nda düzenlendi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, burada yaptığı konuşmada, meslek erbabının, dünyadaki trendleri takip ederek bilgi ve donanımını güncellediğini belirterek, "Sektörlerde günceli yakalamak ancak eğitimle mümkün. Berberlik mesleğinin gerekli bilgi ve donanıma sahip usta ellerde, hijyenik koşullarda, belli kalite ve standartlarda ürünler kullanılarak icra edilmesi çok önemli." ifadesini kullandı.

Güzellik ve saç bakım hizmetlerinde nitelikli iş gücünün önemine dikkati çeken Baran, eğitim programlarının iş gücünün niteliğini artırmaya katkı sağladığını bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.