Başkan Gülsoy, "İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesindeki Kayseri firmalarını kutladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasında yer alan 13 Kayseri firmasını kutladı.Gülsoy,...

19 Temmuz 2022 Salı 15:07
Başkan Gülsoy,

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasında yer alan 13 Kayseri firmasını kutladı.

Gülsoy, yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen İSO listelerine giren Kayseri firmalarının sayısının artmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Üretim, ihracat ve istihdama devam ederek başarı öyküleri yazan firmaları kutlayan Gülsoy, şunları kaydetti:

"Firmalarımızın ilerleyen yıllarda daha üst sıralarda yer alacaklarına, ilk 500 arasına girmek için çalışacaklarına inancımız tamdır. Bu anlamda göstermiş oldukları performans da takdire şayandır. Firmalarımız ekonomimizin en temel işlevi olan üretmeyi sürdürüp, aş ve iş olmayı başarmış ve ülkemiz ile şehir ekonomisinin yanında olma sorumluğunu güçlü bir şekilde sürdürmüşlerdir. Şehrimiz daha fazla firmasıyla listede yer alacak potansiyele sahiptir. Önümüzdeki dönemlerde bu sayıyı daha da artırmak, ülke ekonomisine katkı sağlamak, Türkiye'de daha fazla Kayseri, dünyada daha fazla Türkiye için hep birlikte çabalayacağız. İş insanlarımızın çalışma azmi ile ülke ekonomimizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu sene listeye ilk defa giren BRN Yatak, Formal Alüminyum, Anadolu Boru ve Ceha Büro Mobilyaları başta olmak üzere sıralamada yer alan tüm firmalarımızı canıgönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.