Beymen Club'dan plaj stili

İSTANBUL (AA) - BEYMEN Club Kadın Koleksiyonu, cesur, konforlu ve güncel tasarımları, yeni form ve kalıpları ile 2021 yazına renk ve dinamizm katıyor. Beymen'den yapılan açıklamaya göre, koleksiyonu tatil stilini sezonun favori trendleri...

07 Temmuz 2021 Çarşamba 11:05
Beymen Club'dan plaj stili

İSTANBUL (AA) - BEYMEN Club Kadın Koleksiyonu, cesur, konforlu ve güncel tasarımları, yeni form ve kalıpları ile 2021 yazına renk ve dinamizm katıyor.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, koleksiyonu tatil stilini sezonun favori trendleri ile güncelliyor. Plaj şıklığı için özgün görünümler sunan koleksiyon, doğal dokuları, palmiyelerden zebra baskılara uzanan sıcak tropik desenlerle buluşturuyor.

Pastel tonlar, sloganlar ve eğlenceli desenlerin bir arada kullanıldığı grafik pop temalı tasarımlar ise yazın enerjik ve mutlu tavrını sahillere taşıyor.

Anahtar Kelimeler:
Beymen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.