CK Enerji ve LÖSEV ortak projede buluştu

ANKARA (AA) - CK Enerji, lösemili çocukların tedavisine destek olmak amacıyla Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile ortak çalışma başlattı.Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, CK Enerji çatısı altında faaliyet...

24 Ağustos 2022 Çarşamba 15:17
CK Enerji ve LÖSEV ortak projede buluştu

ANKARA (AA) - CK Enerji, lösemili çocukların tedavisine destek olmak amacıyla Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile ortak çalışma başlattı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, CK Enerji çatısı altında faaliyet gösteren CK Enerji Boğaziçi Elektrik, CK Enerji Akdeniz Elektrik ve CK Enerji Çamlıbel Elektrik ve LÖSEV ortak proje için bir araya geldi.

Söz konusu projeyle lösemili çocukların tedavi sürecine destek vermek ve toplumda farkındalık oluşturmak hedefleniyor.

Bu kapsamda, CK Enerji Boğaziçi Elektrik İstanbul Avrupa Yakası'nda, CK Enerji Akdeniz Elektrik Antalya, Burdur ve Isparta'da, CK Enerji Çamlıbel Elektrik de Sivas, Tokat ve Yozgat'ta tüketicilere gönderilen elektrik faturalarında LÖSEV'in mesajlarına ve hızlı bağış yapılmasına olanak tanıyan QR koduna yer vermeye başladı.

Ayrıca CK Enerji'nin görevli tedarik şirketleri bir yıl boyunca Müşteri Hizmet Merkezleri'nde LÖSEV'in bağış kumbaralarını bulunduracak.


Anahtar Kelimeler:
LÖSEVCK Enerji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.