Coca-Cola’dan "yeni Coca-Cola Zero Sugar"

- Yeni Coca-Cola Zero Sugar, Güney Amerika ve Avrupa’dan sonra Türkiye’de de satış noktalarında tüketicilere sunulmaya başlandı

25 Mayıs 2021 Salı 11:40
Coca-Cola’dan

İSTANBUL (AA) - Coca-Cola, ikonik Coca-Cola orijinal tadına yakın, lezzetli ve ferahlatıcı yeni Coca-Cola Zero Sugar’ı tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, yeni tadı ve yeni ambalaj tasarımı ile Coca-Cola Zero Sugar, tercihini şekersiz ürünlerden yana kullanan Coca-Cola severlere yeni bir lezzet sağlıyor.

Yeni Coca-Cola Zero Sugar, Güney Amerika ve Avrupa’dan sonra Türkiye’de de satış noktalarında tüketicilere sunulmaya başlandı. Şekersiz bir tarife sahip olan Coca-Cola Zero Sugar’ın ferahlatıcı ve lezzetli yeni tadı ile tüketicilere Coca-Cola Orijinal Tat’ına daha yakın bir tat sunuluyor.

Yenilenen ambalaj ve tasarımlarda, ikonik Coca-Cola logosunu ön plana çıkarırken, Coca-Cola markasının evrensel olarak tanınan kırmızı rengi tasarımda temel alınmış. Sadeleştirilen yeni tasarımla birlikte, siyah renge çevrilen Coca-Cola logosu görsel bir ikon olarak etiketin en üstüne yerleştirildi.

“En iyi Coca-Cola mı?” sorusunun etrafında örülen Coca-Cola Zero Sugar’ın yeni reklam kampanyası, bu yeni lezzetin kimi tüketiciler için en iyi Coca-Cola olabileceği öngörüsüyle paylaşılıyor. Reklam kampanyası, TV, dijital ve OOH kanallarıyla tüketicilere ulaşarak onları da sosyal medya üzerinden yeni Coca-Cola Zero Sugar‘ı deneyimlemeye çağırıyor.

Anahtar Kelimeler:
Coca-Cola
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.