Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile Ostim Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzaladı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile Ostim Teknik Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, bilimsel ve teknolojik Ar-Ge çalışmaları, ulusal ve uluslararası ortak proje ile iş birliklerinin yapılması...

30 Mart 2021 Salı 19:25
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile Ostim Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzaladı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile Ostim Teknik Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, bilimsel ve teknolojik Ar-Ge çalışmaları, ulusal ve uluslararası ortak proje ile iş birliklerinin yapılması amaçlanıyor.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, imza törenine, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Başkan Yardımcısı Yavuz Emir Beyribey, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ile çeşitli seviyeden yetkililer katıldı.

İmzalanan protokolle Dijital Dönüşüm Ofisi ile üniversitesinin fiziki imkan, laboratuvar, enstitü, akademi, eğitim ve ARGE merkezleri dahil öğretim elemanı, teknik personel ve tecrübeleri birleşti.

Bilimsel ve teknolojik Ar-Ge çalışmalarıyla ulusal ve uluslararası ortak proje ve iş birliklerinin yapılması amaçlanan protokolle, Ofis, OSTİM Teknik Üniversitesinin personelinin gelişimine ve Ar-Ge çalışmalarına destek sağlayacak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.