Dünya Yüksek Hızlı Demiryolu Kongresi yarın başlıyor

ANKARA (AA) - Uluslararası Demiryolları Birliğinin (UIC) 10. Dünya Yüksek Hızlı Demiryolu Kongresi ve Yüksek Hızlı Demiryolu Fuarı, TCDD ev sahipliğinde yarın Ankara'da başlayacak.TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,...

07 Mayıs 2018 Pazartesi 10:59
Dünya Yüksek Hızlı Demiryolu Kongresi yarın başlıyor

ANKARA (AA) - Uluslararası Demiryolları Birliğinin (UIC) 10. Dünya Yüksek Hızlı Demiryolu Kongresi ve Yüksek Hızlı Demiryolu Fuarı, TCDD ev sahipliğinde yarın Ankara'da başlayacak.

TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kongre ve fuarın açılış töreni, Başbakan Binali Yıldırım ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla ATO Congresium'da gerçekleştirilecek.

"Sürdürülebilir ve rekabetçi işletimlere yönelik bilgilerin paylaşımı" temalı kongrede, teknik, ekonomik ve sosyal konularda birçok oturum ve yuvarlak masa toplantısı yapılacak.

Demiryolu sistemlerinde en son gelişmeler de fuarda sergilenecek.

Kongreye 30 ülkeden 150 konuşmacı ve 900'ün üzerinde kişi katılacak. Kongre 11 Mayıs'ta sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.