Enerjisa "Küsmesin Yıldızlar" tiyatro oyunuyla Adana'da öğrencilerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - Enerjisa Enerji'nin çocuklarda tasarruf bilinci ve eğitimini eğlenceli bir yolla sağlamayı hedefleyen "Küsmesin Yıldızlar" tiyatro oyunu 9-17 Nisan'da Adanalı öğrencilerle buluşacak.Şirketten yapılan açıklamaya...

06 Nisan 2022 Çarşamba 12:43
Enerjisa

İSTANBUL (AA) - Enerjisa Enerji'nin çocuklarda tasarruf bilinci ve eğitimini eğlenceli bir yolla sağlamayı hedefleyen "Küsmesin Yıldızlar" tiyatro oyunu 9-17 Nisan'da Adanaöğrencilerle buluşacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerjisa tarafından 12 yıl önce hayata geçirilen uluslararası ödüllü "Enerjimi Koruyorum" projesi kapsamındaki tiyatro oyunu Adana'da birçok salonda gösterime girecek.

Dünyanın enerji kaynaklarını verimli kullanmaları ve enerji tasarrufu konusunda çocuklarda farkındalık yaratmayı hedefleyen tiyatro oyunu, 9-10 Nisan'da 01 Burda PGM, 13 Nisan'da Orhan Kemal Kültür Merkezi, 16-17 Nisan'da ise Ramazanoğlu Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak izlenebilecek.

Söz konusu proje kapsamında, 14 ilde 650 okulda 300 binden fazla çocuğa enerji tasarrufu farkındalığı konusunda eğitimler verildi.

2010 yılından beri her sene yenilikler eklenerek devam eden Enerjimi Koruyorum projesi, eğitici tiyatro oyununun yanı sıra eğitimlerini yaygınlaştırarak dijital/mobil oyun (aplikasyon) ile gelişimini sürdürdü. 7-13 yaş grubuna hitap eden proje, güvenilir bir oyun olarak çocuklarla buluşturuluyor. IOS ve Android platformlarından 100 binden fazla indirilen oyunla beraber 2010'dan beri yaklaşık 7 milyon kişiye ulaşan proje, gelecek nesillere doğru enerji kullanımı konusunda bilgi aktarmaya devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.