Eskişehir'de mobilyacılardan yüzde 8'lik indirim kampanyasına destek

- Eskişehir Mobilya Sanayi Kümelenmesi Derneği Başkanı Ertuğrul Tezgören: - "Mobilyadaki yüzde 8'lik indirim kararı ülke ekonomisinin ve mobilya sektörünün yanı sıra birçok sektöre canlılık sağlayacak"

22 Şubat 2022 Salı 18:59
Eskişehir'de mobilyacılardan yüzde 8'lik indirim kampanyasına destek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Mobilya Sanayi Kümelenmesi Derneği (ESMOS) Başkanı Ertuğrul Tezgören, Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) öncülüğünde, bin 500'den fazla markanın ve 15 üye derneğin katılımıyla "Birlikten Berekete Kazanan Türkiye" kampanyasına verilen yüzde 8'lik indirimi desteklediklerini bildirdi.

Tezgören, yaptığı yazılı açıklamada, mobilya sektörünün Türkiye için elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmediğini vurguladı.

MOSFED'in aldığı yüzde 8'lik indirim kararını desteklediklerini dile getiren Tezgören, şunları kaydetti:

"MOSFED'e bağlı 15 federasyon üyesi dernekle birlikte alınan mobilyadaki yüzde 8'lik indirim kararı ülke ekonomisinin ve mobilya sektörünün yanı sıra birçok sektöre canlılık sağlayacak. Alınan indirim kararı son kullanıcı ve ülke ekonomisi için önemli. İndirimle tüketiciler mobilya ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılarken, sektör canlanacak. Birçok ilgili sektörün ise nabzı hızlanacak. Mobilya sektörü camdan tekstile, kimyadan metale kadar birçok sektörle bağlantılı. Mobilyada yaşanacak hareketlilik tüm bu sektörlere de yansıyacak ve dolaylı olarak sektörler arası tedarik zinciri, üretim ve alışveriş hızlanacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.