Goldman Sachs, BIST'te varant ihraç edecek, piyasa yapıcı ÜNLÜ Menkul Değerler olacak

İSTANBUL(AA) - Küresel finans kuruluşlarından Goldman Sachs’ın Türkiye’de varant ihraç etmek üzere yaptığı başvuru onaylandı.ÜNLÜ & Co'dan yapılan açıklamaya göre, Goldman Sachs International tarafından ihraç edilecek ve ÜNLÜ...

12 Kasım 2021 Cuma 09:58
Goldman Sachs, BIST'te varant ihraç edecek, piyasa yapıcı ÜNLÜ Menkul Değerler olacak

İSTANBUL(AA) - Küresel finans kuruluşlarından Goldman Sachs’ın Türkiye’de varant ihraç etmek üzere yaptığı başvuru onaylandı.

ÜNLÜ & Co'dan yapılan açıklamaya göre, Goldman Sachs International tarafından ihraç edilecek ve ÜNLÜ & Co grubu iştiraki olarak faaliyet gösteren ÜNLÜ Menkul Değerler’in ihraca aracılık ve piyasa yapıcılık faaliyetlerini yürüteceği paya dayalı varantlar, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak.

İhraç edilecek varantlar ile ilgili detaylı bilgi ihraççı Goldman Sachs International’ın www.goldmansachs.com.tr adresli ve piyasa yapıcı ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.’ninwww.unlumenkul.com adresli internet sitelerinde yayınlanacak.

Anahtar Kelimeler:
ÜNLÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.