INVAMED Başkanı Dinç’ten "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" mesajı:

- "Bugüne değer katan geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum"

22 Nisan 2022 Cuma 21:28
INVAMED Başkanı Dinç’ten

İSTANBUL (AA) - INVAMED Başkanı Raşit Dinç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Dinç, "Türk Ulusu'nun geleceğine yön verdiği, egemenliğinin millet iradesine bırakıldığı ve vatanımızın tam bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği bir gündür." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu onurlu günü bir bayram olarak yalnızca Türk çocuklarına değil, bütün dünya çocuklarına armağan ederek Türk Milleti'nin geleceğinin bugünün çocuklarının omuzlarında yükseleceğine işaret ettiğini belirten Dinç, şunları kaydetti:

"Küçük hanımlar, küçük beyler, sizler bizim aydınlık yarınlarımızın güvencesi ve milli egemenliğimizin teminatısınız. ​Bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimizin bize emaneti olan bu cennet vatanın gelecek sahipleri sizlersiniz. Bu kutsal emanetin görev ve sorumluluk bayrağını taşıma sırası sizlerindir. En kıymetli göreviniz sahip olduğumuz değerlerimizi, milli birlik ve beraberliğimizi korumak, yaşamak ve yaşatmaktır.

Yarının gençleri ve büyükleri olarak, her birinizin milli ve manevi değerlerini gönülden seven, bu kültürel değerlere sahip çıkan ve kendine güvenen bireyler olduğunuzu biliyor, sizlerle gurur duyuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı, gazilerimizi ve şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyor, bugüne değer katan geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.