Isuzu'dan D-Max'e özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Isuzu D-Max araç sahiplerini yetkili servislerinde nisan ayı boyunca cazip fırsatlar bekliyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, D-MAX araç sahiplerini yetkili servislerinde cazip...

05 Nisan 2021 Pazartesi 12:49
Isuzu'dan D-Max'e özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Isuzu D-Max araç sahiplerini yetkili servislerinde nisan ayı boyunca cazip fırsatlar bekliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, D-MAX araç sahiplerini yetkili servislerinde cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile karşılıyor.

30 Nisan’a kadar geçerli D-Max Kampanyası kapsamında Isuzu yetkili servislerinden D-Max yedek parça temin eden araç sahipleri yüzde 25'e varan oranlarda indirim uygulamasından faydalanmaya devam edecek.

Kampanya ile araç sahipleri anlaşmalı kartlarla 5 taksitte ödeme yapabilecek. D-Max Kampanyası kapsamında ayrıca nisan ayı boyunca "Ücretsiz Hızlı Check-up" imkanı sunulacak.

Kampanya kapsamında cazip fırsatlar ve ödeme koşulları tüm Isuzu yetkili servislerinde müşterileriyle buluşuyor.

Anahtar Kelimeler:
Isuzu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.