İthalatta haksız rekabetin önlenmesi

ANKARA (AA) - Kore ve Endonezya menşeli poliesterlerden sentetik devamsız liflere (poliester elyaf) uygulanan dampinge karşı önlemin mevcut haliyle devamına karar verildi.Ekonomi Bakanlığının, İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin...

20 Nisan 2018 Cuma 09:57
İthalatta haksız rekabetin önlenmesi

ANKARA (AA) - Kore ve Endonezya menşeli poliesterlerden sentetik devamsız liflere (poliester elyaf) uygulanan dampinge karşı önlemin mevcut haliyle devamına karar verildi.

Ekonomi Bakanlığının, İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Kore ve Endonezya menşeli poliesterlerden sentetik devamsız liflere yönelik nihai gözden geçirme soruşturması tamamlandı.

Mevcut önlemin yürürlükten kalkması durumunda dampingin ve zararın devam etmesinin veya yeniden meydana gelmesinin muhtemel olduğu belirlendi.

Yapılan değerlendirme sonucunda, uygulanmakta olan dampinge karşı önlemin mevcut haliyle devam etmesine karar verildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.