Kiğılı'dan "Aldıkça Kazandıran Kampanya"

- Takım elbise, ceket, mont, klasik pantolon ve yelekte geçerli kampanya kapsamında, net yüzde 40 indirime ek 2 ve üzeri ürün alışverişlerinde kasada yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor

23 Ağustos 2022 Salı 12:17
Kiğılı'dan

İSTANBUL (AA) - Kiğılı'nın, İlkbahar/Yaz koleksiyonunda tişört, gömlek, bermuda ve pantolonlarda geçerli "Aldıkça Kazandıran Kampanya"sı devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kiğılı'da sezonun trend parçalarında geçerli kampanya ile üçlü alımlarda geçerli tişörtler 119,90, gömlekler 189,90, bermudalar 299,90 ve pantolonlar 399,90 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınıyor.

Kampanya, aynı veya farklı kategorilerdeki ürünleri alan erkeklere yazın keyfini Kiğılı şıklığıyla tamamlama fırsatı veriyor.

Sonbahar-kış sezonu öncesi gardırobunu yenilemek isteyen erkekleri trend parçalarla buluşturan Kiğılı, indirim çeşitliliğini sürdürüyor. Takım elbise, ceket, mont, klasik pantolon ve yelekte geçerli kampanya kapsamında, net yüzde 40 indirime ek 2 ve üzeri ürün alışverişlerinde kasada yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Yılın her mevsiminde erkek modasına yenilikçi ürünlerle fark getiren marka, müşterilerine geniş seçenek sunuyor. Günün her vaktinde ve her yerde kullanım kolaylığı sağlayan ürünler, farklı zevklere hitap eden renk ve desen seçenekleriyle de şıklığa vurgu yapıyor.

Ürünlerin yıpranmaya dayanıklı kumaş yapısı, uzun yıllar kullanım fırsatı vererek kaliteyi sürdürülebilir kılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.