KoçSavunma'nın yönetimi Mehmet Hakan Öktem'e emanet edildi

ANKARA (AA) - Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri AŞ'de (KoçSavunma) Savunma Teknolojileri Yönetici Direktörlüğü görevine Teknoloji ve Mühendislik Yönetimi Grup Yöneticisi Mehmet Hakan Öktem getirildi.Şirketten yapılan açıklamaya göre,1...

11 Mart 2021 Perşembe 15:01
KoçSavunma'nın yönetimi Mehmet Hakan Öktem'e emanet edildi

ANKARA (AA) - Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri AŞ'de (KoçSavunma) Savunma Teknolojileri Yönetici Direktörlüğü görevine Teknoloji ve Mühendislik Yönetimi Grup Yöneticisi Mehmet Hakan Öktem getirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre,1 Mart 2021 itibarıyla gerçekleşen görev değişimiyle Öktem, KoçSavunma şirketinin tüm yönetim süreçlerini üstlenmiş oldu.

KoçSavunma'da 2007'de göreve başlayan, 2011'den bu yana Savunma Teknolojileri Yönetici Direktörlüğü sorumluluğunu üstlenen Yaşar Hakan Başaran ise Koç Bilgi ve Savunma Yönetim Kurulu Başkanına bağlı danışman olarak çalışmalarını sürdürecek.

Mehmet Hakan Öktem, Hacettepe Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Lisans ve Yüksek Lisans bölümlerini tamamladı. 1999'da kariyerine ROKETSAN'da Sistem Entegrasyon ve Test Mühendisi olarak başlayan Öktem, 2003-2008 arasında ABD'de Boeing firmasında görev yaptıktan sonra tekrar Türkiye'ye döndü ve 2008-2009'da HAVELSAN'da grup lideri olarak çalıştı. Ardından kariyerine KoçSavunma'da devam eden Hakan Öktem, sırasıyla proje yöneticisi, sistem mühendisliği kıdemli uzmanı, sonar sistemler birim yöneticiliği, teknoloji ve mühendislik grup yöneticiliği görevlerini yürüttü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.