Loft Elia Restaurant, "4 İncili Mekanlar" listesine girdi

İSTANBUL (AA) - Bodrum Loft'daki Loft Elia Restaurant, Hürriyet ve Karaca iş birliği ile gastronomi dünyasına kazandırılan "İncili Gastronomi Rehberi" ödül töreninde "4 İncili Mekanlar" arasında yer aldı.Loft Elia açıklamasına...

09 Mart 2022 Çarşamba 11:00
Loft Elia Restaurant,

İSTANBUL (AA) - Bodrum Loft'daki Loft Elia Restaurant, Hürriyet ve Karaca iş birliği ile gastronomi dünyasına kazandırılan "İncili Gastronomi Rehberi" ödül töreninde "4 İncili Mekanlar" arasında yer aldı.

Loft Elia açıklamasına göre, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen İncili Gastronomi Rehberi "İnci" Ödülleri düzenlenen geceyle sahiplerini buldu.

Bodrum'da, Göltürkbükü ile Torba arasındaki Cennet Koyu'na komşu bölgede bulunan Bodrum Loft tatil köyü içerisindeki Loft Elia Restaurant da gecede "4 İnci Sahibi Mekanlar" arasında yer aldı. Menüsü bulunduğu koyun mavi sularına eşlik eden zeytin ve çam ağaçlarının huzur veren gölgesinden ilham alarak hazırlanan Loft Elia, adını da yörenin simgesi "zeytin"den alıyor.

Yerel tatların günlük tazeliğe göre değişen doğal ürünlerle hayat bulmasından oluşan Loft Elia'nın menüsünde Ege ve Akdeniz mutfağından atıştırmalıklar ve paylaşımlı başlangıçlarından, açık ateş ve taş fırından et, makarna ve tatlı lezzetleri eşlik ediyor.

Bodrum'un en yeni turizm tesislerinden biri olarak yaz döneminde tam dolulukla kapılarını açacak Bodrum Loft misafirlerini ağırlarken, tatil köyünün içerisinde tüm bölgeye hizmet verecek şekilde konumlandırılan Loft Elia Restaurant da manzarasıyla unutulmayacak bir akşam yemeği için zengin menüsünü tatilcilerle buluşturacak.

Anahtar Kelimeler:
Loft Elia Restaurant
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.