Metro Türkiye'den yangın bölgesine destek

İSTANBUL (AA) - Metro Türkiye , 28-29 Temmuz tarihlerinde Türkiye'de gerçekleşen orman yangınları akabinde, acil ihtiyaçları analiz ederek Kızılay, AFAD ve yerel yönetimler ile koordine bir şekilde bölgeye yardım ve desteklerini ulaştırıyor...

31 Temmuz 2021 Cumartesi 10:39
Metro Türkiye'den yangın bölgesine destek

İSTANBUL (AA) - Metro Türkiye , 28-29 Temmuz tarihlerinde Türkiye'de gerçekleşen orman yangınları akabinde, acil ihtiyaçları analiz ederek Kızılay, AFAD ve yerel yönetimler ile koordine bir şekilde bölgeye yardım ve desteklerini ulaştırıyor ve takibini sürdürüyor.

Şirket açıklamasına göre, yangının yaralarını sarmak için desteklerine devam eden Metro Türkiye, tüm çalışanları ve onların çocukları adına da TEMA Vakfı'na 10 bin adet fidan bağışında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Metro Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.