ÖİB'den taşınmaz satışı

ANKARA (AA) - Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) 15 şehirdeki 30 taşınmaz, "satış" yöntemiyle özelleştirilecek. ÖİB'nin konuya ilişkin ihale ilanları, Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre, İstanbul'daki...

08 Kasım 2018 Perşembe 09:53
ÖİB'den taşınmaz satışı

ANKARA (AA) - Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) 15 şehirdeki 30 taşınmaz, "satış" yöntemiyle özelleştirilecek.

ÖİB'nin konuya ilişkin ihale ilanları, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Buna göre, İstanbul'daki bir taşınmaz ile Afyonkarahisar'da 5, Burdur'da 3, Niğde'de 2, Isparta, Kırşehir, Aksaray ve Bayburt'ta birer taşınmaz ve üzerindeki yapılardan oluşan 15 ayrı mülk satışa çıkarıldı.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesi Tepecik Mahallesi'nde bulunan 138 bin 50 metrekarelik alan da satılacak taşınmazlar arasında yer alıyor. Bu taşınmaz için geçici teminat tutarı 1 milyon lira olarak belirlendi.

Bu ihale için istekliler tekliflerini 10 Ocak 2019'a kadar verilebilecek.

Ankara, Muğla, Amasya, Karaman, Diyarbakır, Malatya ve Kahramanmaraş'taki toplam 15 taşınmaz da yine "satış" yöntemiyle özelleştirilecek.

Bu taşınmazların ihalesi, 8 Ocak 2019'da yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.