ORSİAD başkanlığına yeniden Levent Çamur seçildi

ANKARA (AA) - OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) başkanlığına Levent Çamur yeniden seçildi.Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, ORSİAD'ın 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Çamur,...

19 Haziran 2022 Pazar 10:43
ORSİAD başkanlığına yeniden Levent Çamur seçildi

ANKARA (AA) - OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) başkanlığına Levent Çamur yeniden seçildi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, ORSİAD'ın 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Çamur, yaptığı konuşmada, "Finansmana erişim noktasında üyelerimizin yaşadığı sorunların asgariye indirilmesi için özel ve kamu kuruluşlarıyla temasları sürdüreceğiz. Yeni dönemde bu girişimlerin somut sonuçlara dönüşeceğini umut ediyoruz. Bugünkü ekonomik koşullarda daha fazla çalışmak, daha çok üretmek, katma değeri yüksek ürün üretmek, ürettiğini ihraç etmekten başka çare yok." değerlendirmesinde bulundu.

Derneğin "OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği" olan unvanı da "OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği" olarak değiştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.