Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nin yankıları

- TESK Başkanı Palandöken: - "Yeni teşvik paketi ekonomiye büyük katkı sağlayacak" - "Piyasalarda olumsuz algılar önlenecek ve yatırımcı önünü görecek"

09 Nisan 2018 Pazartesi 16:35
Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nin yankıları

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nin Türkiye ekonomisi, yatırımcı ve yeni istihdam için çok önemli olduğunu belirterek, "Yeni teşvik paketi ekonomiye büyük katkı sağlayacak." ifadesini kullandı.

Palandöken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde açıklanan Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nin, büyümenin devamlılığı için önem arz ettiğine işaret etti.

Proje bazlı yeni teşvik paketinin ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Palandöken, ülkenin gelişmesi, büyümesi ve ekonomide canlanma sağlanması için bu adımı çok önemli ve gerekli bulduklarını kaydetti. Palandöken, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu paket, Türkiye ekonomisi, yatırımcı ve yeni istihdam için çok önemli. Piyasalardaki olumsuz algılar önlenecek ve yatırımcı önünü görecek. İşsizliğin aşağı çekilmesi ve yatırımcının önünün açılması bakımından bu paketi ekonomi adına atılmış önemli ve hayati bir adım olarak kabul ediyoruz. En önemlisi Türkiye’nin kalkınması ve sürdürülebilir bir gelişme için önemli bir teşvik programı açıklandı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.