Technopc, 25. yılını kutladı

25 Ekim 2023 Çarşamba 11:00
Technopc, 25. yılını kutladı

İSTANBUL (AA) - Bilişim sektöründe faaliyet gösteren Technopc, 25. yılını kutladı.

Şirket açıklamasına göre, Mandarin Oriental Bosphorus'ta gerçekleştirilen şirketin 25. yılına özel davet, sektörden isimleri bir araya getirdi.

Gündüz fuaye alanında karşılama kokteyliyle misafirlere yeni ürün ve çözümlerini sergileyen Technopc, kurucu ortaklar Murat Yücel, Mithat Yücel ve Sedat Yücel'in katma değerli çözümleri ve başarı hikayelerini anlattığı sunumuyla toplantı etabını başlattı.

Technopc stratejik ortakları ve davetin ana sponsorları AMD ve Microsoft'un sunumuyla devam eden toplantıda, Prof. Dr. Emre Alkin "Ekonomik Perspektiften Kurum Yönetme Sanatı" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Davette, CXO Medya Kurucusu Murat Yıldız'ın moderatörlüğünde gerçekleşen IT yöneticileri paneli yapıldı. "Teknolojinin Geleceğinde Neler Var" başlıklı sohbette, sektördeki güncel gelişmeler ele alındı.

Toplantının son bölümünde ise iş ortakları ve özel projelere yönelik ödül töreni düzenlendi. Kokteyl ve canlı müzik eşliğinde gerçekleşen gala yemeği ile sonlanan özel davette, Technopc 25 yıl boyunca edinilen deneyimlerini ve birikimini konuklarıyla paylaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Technopc Genel Müdürü Murat Yücel, "Technopc ailesi olarak, davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, ana sponsorlarımız Microsoft ve AMD'ye, değerli konuşmacımız Prof. Dr. Emre Alkin'e, panel moderatörümüz Murat Yıldız'a, panelistlerimize ve tüm destekçilerimize teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Technopc
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.