TEDAŞ heyeti, Çoruh EDAŞ'ı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ve beraberindeki heyet, Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ'yi (Çoruh EDAŞ) ziyaret etti. Çoruh EDAŞ'tan yapılan açıklamaya...

26 Ekim 2021 Salı 12:02
TEDAŞ heyeti, Çoruh EDAŞ'ı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ve beraberindeki heyet, Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ'yi (Çoruh EDAŞ) ziyaret etti.

Çoruh EDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, ziyarette, şirket yetkilileri tedarik sürekliliği ile enerji arzı kalitesini geliştirmek ve tüketici memnuniyetini artırmak için yapılan bakım, onarım, yatırım ve Ar-Ge çalışmaları hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu.

Toplam 29 bin 551 kilometrekarelik alanda, yaklaşık 2 milyon nüfusun yaşadığı Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize, Trabzon'da hizmet veren Çoruh EDAŞ, TEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında, hizmet kalitesinin geliştirilmesi için yapılan teknoloji yatırımlarından SCADA merkezi yerinde incelenirken, Çoruh EDAŞ'ın faaliyetleri hakkında ziyaretçilere genel bilgilendirme de yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.