TESK'ten yeni eğitim-öğretim yılı öncesi uyarılar

- TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: - "Velilerimiz, öğretmenlerimiz, güvenlik güçlerimiz yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan tüm tedbirleri almış olmalı. Eğitim-öğretim süresince de bu tedbirler ivedilikle uygulanmalı"

06 Eylül 2018 Perşembe 11:52
TESK'ten yeni eğitim-öğretim yılı öncesi uyarılar

 Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Velilerimiz, öğretmenlerimiz, güvenlik güçlerimiz yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan tüm tedbirleri almış olmalı. Eğitim-öğretim süresince de bu tedbirler ivedilikle uygulanmalı." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa zaman kala velileri ve yetkilileri, okul çevresindeki seyyar satıcılar, uyuşturucu tacirleri ve hijyenik olmayan gıda satıcıları konusunda uyardı.

Öğrencilerin çevreye karşı bilinçlendirilmesinin onları tehlikelerden korumanın ilk adımı olduğunu vurgulayan Palandöken, "Bu bilinçlendirme görevi de en çok okul çevreleri için ailelere, okul içinde ise öğretmenlere düşüyor. Bir çocuğun yetişkin olana kadar hem karakteri konusunda hem tehlikelere karşı bilinçli hale gelmesi bir birey kazanmak demektir. Bunun yanında, velilerimiz, öğretmenlerimiz, güvenlik güçlerimiz yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan tüm tedbirleri almış olmalı. Eğitim-öğretim süresince de bu tedbirler ivedilikle uygulanmalı." değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 06.09.2018 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.