Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı

- Türk Telekom CEO'su Ümit Önal: - "Teknoloji ve sanatı buluşturduğumuz yeni yüzü ve çok yönlü deneyim alanlarıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde 'İçinde sanat, dışında hayat, kalbinde Türk Telekom' mottomuzla bugüne kadar heyecan duyduğumuz pek çok başarılı projeyi hayata geçirdik"

05 Ekim 2023 Perşembe 15:34
Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, "Teknoloji ve sanatı buluşturduğumuz yeni yüzü ve çok yönlü deneyim alanlarıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde 'İçinde sanat, dışında hayat, kalbinde Türk Telekom' mottomuzla bugüne kadar heyecan duyduğumuz pek çok başarılı projeyi hayata geçirdik." dedi.

Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi'nin açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Türk Telekom CEO'su Ümit Önal'ın katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Önal, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 2021'de kapsamlı bir kültür sanat kompleksine dönüşen Atatürk Kültür Merkezi'nin ilk günden bu yana destekçisi olmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Teknoloji ve sanatı buluşturduğumuz yeni yüzü ve çok yönlü deneyim alanlarıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde 'İçinde sanat, dışında hayat, kalbinde Türk Telekom' mottomuzla bugüne kadar heyecan duyduğumuz pek çok başarılı projeyi hayata geçirdik. Türk Telekom olarak açılışından itibaren Atatürk Kültür Merkezi'ne aktardığımız teknoloji ülkemizin ekonomik gelişiminde, büyümesinde önemli bir etkiye sahip. Girişimcilik ekosisteminin de gelişmesine katkı sağlıyoruz. Kurumsal girişim sermayemiz TT Ventures ile girişimcilerimizin potansiyelini küresel arenada göstermelerine imkan tanıyoruz. Silikon Vadisi'nde açtığımız Türk Telekom Ventures ofisiyle girişimleri dünyaya bağlayan bir köprü oluyoruz.

Bunu yaparken girişim hızlandırma programımız Pilot'la da yerli ve milli imkanlarla geliştirilen özel teknolojileri, girişimleri yenilikçi iş fikirlerini de destekliyoruz. Asya'dan Afrika'ya Amerika'dan Avrupa'ya çok alanda bütün dünyada faaliyet gösteren Pilot girişimi mezunlarımız var. Bundan büyük gurur duyuyoruz. İlkini 2018 yılında Eminönü'nde Santral binamızda açmıştık. Girişimcilik merkezimizin bu komplekste bir yenisini daha açıyoruz."

Önal, geleceği inovasyon kültürüyle şekillendirmek için yüksek teknolojiyle kültür sanatın buluştuğu simge mekanda, girişimcilere yararlanabilecekleri, ilham verici bir ortam oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Konuşmasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a da teşekkür eden Önal, "Açılışını yapmakta olduğumuz Türk Telekom Ventures Girişim Merkezi ile sanatın kalbi Atatürk Kültür Merkezi, girişimciliğinin kalbinin attığı yenilikçi iş fikirlerinin ve geleceğe önem veren teknolojilerin buluşma noktası olacak." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Türk Telekom
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.