TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu'ndan yeni yıl mesajı:

- "Sevdiklerimizden uzak, sağlığımız için endişeli, ekonomik kaygılar içinde bir yıl geçirdik. Tüm bu olumsuzluklara rağmen geleceğe karşı umutla bakmalıyız"

31 Aralık 2020 Perşembe 11:05
TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu'ndan yeni yıl mesajı:

ANKARA (AA) - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Başkanı Emre Kartaloğlu, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kartaloğlu, "Dünyanın hafızasına acı olaylarla yerleşen 2020 yılını uğurluyor, sağlıkla, huzurla, mutlulukla, umutla 2021 yılını kucaklıyoruz." ifadelerine yer verdiği mesajında, gelecek yıldan beklentilerinin büyük olduğunu belirtti.

Hayatın her alanını etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının son bulması temennisinde bulunan Kartaloğlu, şunları kaydetti:

"Zorlu bir yılı geride bıraktık. Salgınla tüm alışkanlıklarımız değişti. Çalışma ve sosyal hayatımızı baştan inşa etmek zorunda kaldık. Sevdiklerimizden uzak, sağlığımız için endişeli, ekonomik kaygılar içinde bir yıl geçirdik. Tüm bu olumsuzluklara rağmen geleceğe karşı umutla bakmalıyız. İnsanlık tarihi bugüne kadar binlerce zorluğun doğru politika ve stratejilerle üstesinden gelmiştir. Elbette bu sorun ve sıkıntılı sureci de atlatacağız."

Kartaloğlu, 2021'nin sağlık, barış ve huzur getirmesi, insanların yarınlara umutla baktığı bir yıl olmasını istediklerini vurgulayarak, "Ekonominin istikrarlı bir şekilde güçlendiği, insanların geçim derdi ve yarın endişesi yaşamadığı bir dönemin başlangıcı olmasını diliyoruz." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
TÜRMOBEmre Kartaloğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.