Ünlü Ayakkabı Firması İflasın Eşiğinde!

ABD merkezli ayakkabı üreticisi Nine West, 1.5 milyar dolar tutarındaki borçlarının yeniden yapılandırılması kapsamında iflas koruma başvurusunda bulundu.

07 Nisan 2018 Cumartesi 23:23
Ünlü Ayakkabı Firması İflasın Eşiğinde!

Ayakkabı ve çantalarıyla bilinen dünyaca ünlü moda perakendecisi Nine West, 1.5 milyar dolarlık borcunu yapılandırma planları kapsamında iflas koruma başvurusunda bulundu. 1978 yılında kurulan grupta Nine West'in yanı sıra Anne Klein ve Bandolino gibi pek çok marka bulunuyor.

PERSONEL MAAŞLARINI DAHİL YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ SÜRDÜRECEK

Adını kurulduğu Manhattan'da bulunan caddeden alan şirket 300 milyon dolar civarında DIP finansmanı almış durumda ve personel maaşları başta olmak üzere diğer yükümlülüklerini sürdürerek bu süre zarfında çalışmaya devam edecek.

TÜRKİYE'DE 29 MAĞAZA İLE FAALİYET GÖSTERİYOR

Nine West, 1997 yılında girdiği Türkiye'de de başta İstanbul olmak üzere 9 ilde toplam 29 mağaza ile faaliyet gösteriyor.

Nine West ve Bandolino markalarını satmak isteyen holding, yapılan açıklamaya göre karlı işletmelere odaklanmak istiyor. Bunların arasında Anne Klein, One Jeanswear, Kasper Group ve mücevher işleri var.

Anahtar Kelimeler:
AYAKKABINine West
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.