Yeni eğitim-öğretim yılı

- TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: - "Yeni eğitim-öğretim yılının tüm ülkemize, öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum" - TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın: - "Yeni eğitim öğretim yılının kazasız, belasız, güvenli bir ulaşımla sürüp gitmesini temenni ediyorum"

17 Eylül 2018 Pazartesi 17:12
Yeni eğitim-öğretim yılı

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Yeni eğitim-öğretim yılının tüm ülkemize, öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Palandöken, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Milyonlarca öğrencimiz tatili bitirdi ve heyecanla sınıflarına girdi. Bu dönemde aileler ve öğretmenlerimiz de öğrencilerimiz kadar özverili şekilde davranmalı. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm ülkemize, öğrenci öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın da yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla 18 milyon öğrencinin ve 1 milyonun üzerinde öğretmenin okullarına kavuştuğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Okulların açılmasıyla trafiğe binlerce servis aracımız girdi. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, onları büyüten ailelerine, onları yetiştiren öğretmenlerine ve onları güvenli şekilde okullarına ulaştıran servisçi esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının kazasız, belasız, güvenli bir ulaşımla sürüp gitmesini temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.