Yerli ve Milli Üretim Konferansı

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasının (ATO) "Teknolojik Dönüşümde Kamu Alımlarının Rolü: Yerli ve Milli Üretim" başlıklı konferansı yarın gerçekleştirilecek.ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji...

04 Şubat 2018 Pazar 14:58
Yerli ve Milli Üretim Konferansı

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasının (ATO) "Teknolojik Dönüşümde Kamu Alımlarının Rolü: Yerli ve Milli Üretim" başlıklı konferansı yarın gerçekleştirilecek.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayesinde düzenlenecek söz konusu konferans 09.30'da açılış konuşmaları ile başlayacak.

Konferansta, "Yerli Üretim ve Sanayide Teknolojik Dönüşüm İçin Kamu Alım Mekanizmaları", "Enerji, Sağlık ve Ulaştırma Sektörlerinde Kamu Alımları", "Kamu Alımları Sanayici İçin Fırsat mı Tehdit mi?" ve "Yerli ve Milli Üretim Hamlesi" başlıklı dört oturum gerçekleştirilecek.

Organizasyona, ilgili bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşları, üniversite rektörleri, bölüm dekanları, akademisyenler, üniversite öğrencileri, teknokentler, teknoloji geliştirme bölgeleri, Ar-Ge merkezleri, sivil toplum kuruluşları ve üretici firmaların yetkilileri davet edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.