ZTE-Netaş Teknoloji Günü

- ZTE Türkiye Genel Müdürü Lu Xinbo: - "ZTE ve Netaş, büyük bir grup olarak, Türkiye pazarına daha iyi hizmet vermeyi, Türk insanına yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefliyor"

27 Kasım 2018 Salı 10:34
ZTE-Netaş Teknoloji Günü

ANKARA (AA) - ZTE Türkiye Genel Müdürü Lu Xinbo, firmanın ve Netaş'ın, büyük bir grup olarak Türkiye pazarına daha iyi hizmet vermeyi hedeflediğini bildirdi.

Lu, Wyndham Ankara Otel'de düzenlenen "ZTE-Netaş Teknoloji Günü"nün açılışında yaptığı konuşmada, tam 11 yıldır Türkiye'de görev yaptıklarını anımsatarak, ülkedeki küçük-büyük bütün operatörlere hizmet verdiklerini söyledi.

ZTE'nin Türkiye'de 10 milyon kullanıcısının olduğunu belirten Lu, "ZTE ve Netaş, büyük bir grup olarak Türkiye pazarına daha iyi hizmet vermeyi, Türk insanına yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefliyor." dedi.

Anahtar Kelimeler:
NetaşLu XinboZTE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.