10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Ertaş mesajında, basının, kamuoyunu bilgilendirme, vatandaşlarla kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine...

10 Ocak 2022 Pazartesi 14:12
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Ertaş mesajında, basının, kamuoyunu bilgilendirme, vatandaşlarla kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olma, haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirme gibi birçok önemli görevi üstlendiğini belirtti.

Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığına değinen Ertaş, şunları kaydetti:

"Bugünlerde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda doğru ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde kamuoyunu aydınlatan, öncelikle şehrimizdeki değerli gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Meslek hayatlarında başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."


Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.