106. MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı bu hafta sonu Konya'da yapılacak

KONYA (AA) - MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı 106'ıncı MÜSİAD Genel İdare Kurulunun 17-19 Haziran'da Konya'da yapılacağını söyledi.Kağnıcı, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında "Çevre, Şehircilik...

15 Haziran 2022 Çarşamba 12:59
106. MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı bu hafta sonu Konya'da yapılacak

KONYA (AA) - MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı 106'ıncı MÜSİAD Genel İdare Kurulunun 17-19 Haziran'da Konya'da yapılacağını söyledi.

Kağnıcı, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Genel Başkanımız Mahmut Asmalı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve üst devlet protokolünün katılacağı geniş kapsamlı bir organizasyon gerçekleştirilecektir." dedi.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde yapılacak toplantının gündem konusunun, "Yeşil Dönüşüm Ekonomisi ve Karbon Nötr" olacağını ifade eden Kağnıcı, katılımcılara Konya'yı Avrupa'nın ilk "Karbon Nötr Şehri", "Karbon Nötr Sanayisi" ve "Yenilenebilir Enerji Üssü" yapma fikrini paylaşmak olduğunu sözlerine ekledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.