24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, MHP İl Başkanı Serkan Tok ve MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan 24 Kasım Öğretmenler...

23 Kasım 2020 Pazartesi 13:18
24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, MHP İl Başkanı Serkan Tok ve MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çolakbayradar mesajında, çocukların ve gençlerin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerin, muasır medeniyetin şekillenmesinde en önemli paya sahip olduğunu belirtti.

Eğitim için belediye olarak önemli çalışmalar yapmaya çalıştıklarını anlatan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimiz, tarihimiz boyunca bilginin, eğitimin sembolü ve gençlerimize ışık tutan örnek insanlar olmuştur. Kocasinan Belediyesi olarak bizler de vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller oluşması noktasında bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve öğretime destek olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcileri rahmetle anıyorum."

- MHP İl Başkanı Serkan Tok'un mesajı

Tok da mesajında, bir milletin çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesinin, eğitim ve öğretimin bilinçli, kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabileceğini vurguladı.

Bir öğretmenin eserine değer biçilemeyeceğini vurgulayan Tok, "Toplumların uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür. Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Gelecek gençlerin, gençler de öğretmenlerin eseridir. Bu vesile ile bir kez daha Türk milletinin kıymetli öğretmenlerinin bu şerefli ve kutsal gününü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan da tüm öğretmenlere minnet ve şükran duyduklarını ifade ederek, öğretmenler gününü kutladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.