24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Günaydın mesajında, öğretmenliğin gücünü sevgiden alan, emek, sabır...

23 Kasım 2020 Pazartesi 16:39
24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Günaydın mesajında, öğretmenliğin gücünü sevgiden alan, emek, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslek olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin her zaman yanında olacaklarını vurgulayan Günaydın, şunları kaydetti:

"Her zaman, her koşulda bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması aşamasında çok önemli bir role sahip olan öğretmenlerimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin ve başarının anahtarı durumundadırlar. Bizler de 'Bana bir harf öğretenin, 40 yıl kölesi olurum' anlayışıyla ülkemizde eğitim öğretim veren saygıdeğer öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olacağız. Dün olduğu gibi bu gün ve yarın da tüm öğretmenlerimizi ve eğitimi, bütün imkanlarımızla desteklemeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimize yön veren, bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hain terör saldırıları sonucu şehit düşen öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, hayatta olanlara sağlık ve mutluluklar diliyorum."

- Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'ın mesajı

Başkan Büyükkılıç da mesajında, çocukların insanlığa daha faydalı bireyler olarak yetişebilmeleri için öğretmenlerin hayati görev üstlendiğini aktardı.

Öğretmenlerin büyük bir fedakarlık gösterdiğini anlatan Büyükkılıç, “Müreffeh bir Türkiye hedefiyle görevlerini yerine getiren, geleceğin aynası olan gençlerimizi ülkenin kalkınmasında öncü olması için vatanına ve bayrağına bağlı bireyler olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Gençlerimizin insanlığa daha faydalı bireyler olabilmeleri için de öğretmenlerimize hayati derecede görevler düşüyor." ifadelerini kullandı.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Atatürkçü Düşünce Derneği Kayseri Şubesi de mesaj yayımlayarak öğretmenler gününü kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.