AFAD, Melikgazi Belediyesi personeline uygulamalı eğitim verdi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, hizmet içi eğitim kapsamında doğal afetlere yönelik belediye personelini bilinçlendirmek için afet ve acil durum eğitim programı düzenledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AFAD görevlileri,...

13 Temmuz 2022 Çarşamba 13:47
AFAD, Melikgazi Belediyesi personeline uygulamalı eğitim verdi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, hizmet içi eğitim kapsamında doğal afetlere yönelik belediye personelini bilinçlendirmek için afet ve acil durum eğitim programı düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AFAD görevlileri, deprem, sel ve su baskını gibi durumlarda yapılması gerekenlere dair bilgi verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, doğal afetlere karşı insanları bilgilendirmek ve bilinçli hale getirmenin önemli olduğunu vurguladı.

Afet bilincini oluşturmak için eğitimlere devam edeceklerini aktaran Palancıoğlu, "Eğitimde, deprem, sel, heyelan, fırtına, hortum, çığ gibi doğal afetler ile yangınlardan önce alınması gereken tedbirlerin afetin boyutunu önlemesi açısından önemine dikkat çekildi. Önce teorik bilgilerin aktarıldığı daha sonra sahaya çıkılarak bilgilerin uygulamalı işlendiği eğitimde personele afet çadırının kurulumu da gösterildi." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KayseriMelikgazi Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.