Afyonkarahisar'da bulunan Arap tavşanı koruma altına alındı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'a bağlı Işıklar beldesinde bulunan Arap tavşanı, tedavisi yapıldıktan sonra doğal ortamına bırakılacak.Beldede vatandaşlar tarafından halsiz halde bir tavşan bulundu.Tavşan, vatandaşların ihbarıyla...

18 Temmuz 2022 Pazartesi 17:12
Afyonkarahisar'da bulunan Arap tavşanı koruma altına alındı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'a bağlı Işıklar beldesinde bulunan Arap tavşanı, tedavisi yapıldıktan sonra doğal ortamına bırakılacak.

Beldede vatandaşlar tarafından halsiz halde bir tavşan bulundu.

Tavşan, vatandaşların ihbarıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 5. Bölge Müdürlüğü ekiplerince Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatı Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine (AKÜREM) götürüldü.

AKÜREM ekibi tarafından ilk muayenesi yapılan tavşanın gerekli bakımı yapıldıktan sonra yeniden doğal ortamına bırakılacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
VatandaşBeldeTavşan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.