Ahi Evran Üniversitesi'nde Kadınlar Günü etkinlikleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla etkinlikler düzenlendi.AEÜ'den yapılan açıklamaya göre, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, rektörlük binasında bulunan...

08 Mart 2019 Cuma 17:01
Ahi Evran Üniversitesi'nde Kadınlar Günü etkinlikleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla etkinlikler düzenlendi.

AEÜ'den yapılan açıklamaya göre, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, rektörlük binasında bulunan kadın personeli ziyaret ederek Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kadın personeli odalarında tek tek ziyaret ederek karanfil hediye eden Gökbel, kadının toplumda çok önemli bir yeri olduğunu, yeni bir neslin yetiştirilmesinde kadının büyük bir rol üstlendiğini ifade etti.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda da, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ortaklığında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleşen etkinlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün önemini anlatan bir sunum yapıldı. Sunumun ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak müzik dinletisi ile program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.