Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan Gazzeli bebekler için çağrı:

- "Uluslararası toplumu bir kez daha insani değerlerin yanında durmaya, bu vahşete dur demeye ve gerekli yardımların ulaştırılması için acilen adım atmaya davet ediyoruz"

21 Ekim 2023 Cumartesi 22:34
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan Gazzeli bebekler için çağrı:

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, enerji sıkıntısıyla mücadele eden Gazzeli bebeklerin tüm dünyanın gözleri önünde hayattan koptuklarına dikkati çekerek, "Uluslararası toplumu bir kez daha insani değerlerin yanında durmaya, bu vahşete dur demeye ve gerekli yardımların ulaştırılması için acilen adım atmaya davet ediyoruz." ifadesini kullandı.

Göktaş, sosyal medya hesabından "Gazzeli bebekler yaşasın" (#LetGazaBabiesLive) etiketiyle yaptığı paylaşımda, Gazze Şifa Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Fadia Malhis'in kuvözdeki yenidoğan bebeklerin elektrik sağlanamazsa 8 saat içerisinde yaşamlarını kaybedebileceğini anlattığı görüntülere yer verdi.

Göktaş, şunları kaydetti:

"Gazze'de enerjinin tükenmesiyle birlikte hastanede makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi veren bebekler tüm dünyanın gözleri önünde hayattan kopuyor. Uluslararası toplumu bir kez daha insani değerlerin yanında durmaya, bu vahşete dur demeye ve gerekli yardımların ulaştırılması için acilen adım atmaya davet ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.