Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından, şehitleri ve ailelerini hedef alan paylaşımlara ilişkin açıklama:

- "Son derece yakışıksız, ahlak dışı ve kamu vicdanını yaralayan paylaşımları şiddetle kınıyoruz. Söz konusu içeriklerle ilgili erişim engeli talebinde ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur"

24 Aralık 2023 Pazar 14:19
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından, şehitleri ve ailelerini hedef alan paylaşımlara ilişkin açıklama:

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehitleri ve ailelerini hedef alan paylaşımları kınayarak, söz konusu içeriklerle ilgili erişim engeli talebinde ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bazı sosyal medya sitelerinde yer alan, şehitlere ve ailelerine yönelik çirkin ve suç teşkil eden paylaşımlar hakkında açıklama yapılmasının uygun görüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şehitlerimizi ve onların bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini hedef alan son derece yakışıksız, ahlak dışı ve kamu vicdanını yaralayan paylaşımları şiddetle kınıyoruz. Söz konusu içeriklerle ilgili erişim engeli talebinde ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak şehitlerimize ve ailelerine yönelik suç teşkil eden her türlü eylemin karşısında durmaya devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.