AK Parti Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün Güdül ilçesini ziyaret etti

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün, Güdül ilçesinde temaslarda bulundu.Düzgün, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ebru Kurban Yıldız ile partisinin ilçe başkanlığının ardından Güdül Belediyesini ziyaret...

29 Temmuz 2021 Perşembe 16:22
AK Parti Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün Güdül ilçesini ziyaret etti

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün, Güdül ilçesinde temaslarda bulundu.

Düzgün, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ebru Kurban Yıldız ile partisinin ilçe başkanlığının ardından Güdül Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'dan, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Düzgün, daha sonra esnafa ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Devlet Hastanesine ziyarette bulundu.

Düzgün, Yıldız ve Belediye Başkanı Yalçın ile birlikte ilçedeki Güdül Kadın Kooperatifi'ni de ziyaret ederek kooperatif çalışmaları hakkında, Kooperatif Başkanı Yasemin Sazak’tan bilgi aldı.

Her fırsatta Ankara ilçelerine ziyaretlerde bulunduğunu belirten Düzgün, Güdül'deki ziyaretlerinin verimli geçtiğini kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraGüdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.