AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'dan Ramazan Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günay mesajında, ramazanın; sabır, ibadet, rahmet, bereket ve şifa, Müslüman aleminin gönlünde büyük ve coşkuyla geçen, Kadir...

11 Mayıs 2021 Salı 10:57
AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'dan Ramazan Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günay mesajında, ramazanın; sabır, ibadet, rahmet, bereket ve şifa, Müslüman aleminin gönlünde büyük ve coşkuyla geçen, Kadir Gecesi ile bin aydan daha hayırlı olan ve Kur'an-ı Kerim'in insanlığa hediye edildiği ay olduğunu vurguladı.

Ramazan Bayramı'na erişilen bu manevi ayın kıymetiyle bir ay boyunca tutulan oruçların, kılınan namazların ve verilen zekatların karşılık bulacağını ümit ettiğini belirten Günay, şu ifadeleri kullandı:

"Yardımlaşma ve dayanışmanın her zamanki gibi zirvede yaşandığı bu güzel ramazan ayının bayrama kavuşmasını milli birlik ve beraberlik içinde geçireceğimize şüphe yok. Devletimizin, milletimizin ve tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı en güzel duygularımla kutluyorum. Bu sene de maalesef sevdiklerimizden uzak geçireceğimiz bir bayram olması durumu hepimizin yüreğini burkarken, özellikle büyüklerimizi düşünerek, onların kıymetini bilerek sağlıklarına önem veriyor olmamız beni ayrıca gururlandırıyor. Ramazan ayında oruç tutarak hem sıhhat bulup hem sabır gösterdik. İnşallah bayramına eriştiğimiz bugünlerde Kovid-19 döneminde sabrımızla daha sıhhatli sağlıklı günlere kavuşacağız. Güzel günler ve kutlayacağımız bayramlar çok yakın."

Günay ayrıca mesajında, bu mübarek ay, gün ve gecelerde Müslümanlara ilk kıble olan Mescid-i Aksa'da ibadet ederken göz yaşartıcı gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla saldıran İsrail askerlerini şiddetle kınadı. Dünyayı mazlumların yanında olmaya davet eden Günay, İsrail saldırılarında şehit olan Filistinlilere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.