AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay'dan 15 Temmuz mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Günay, mesajında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün hem hüzün hem de gurur ve kararlıkla...

14 Temmuz 2022 Perşembe 13:26
AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay'dan 15 Temmuz mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günay, mesajında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün hem hüzün hem de gurur ve kararlıkla kutlandığını belirtti.

Türk halkının demokrasi uğruna şehitler verdiğini, çocukların, ailelerin sevdiklerini kaybettiğini anımsatan Günay, şunları kaydetti:

"15 Temmuz şehitlerimizi minnetle ve rahmetle yad ediyor, gazilerimize hayırlı ömürler diliyoruz. Milletimiz dünya siyaset tarihinde yeni bir dönemi başlattı, demokrasiye sözde değil özde nasıl sahip çıkılır tüm dünyaya gösterdi. Demokrasi sözünü dillerinden düşürmeyip başka ülkelerdeki demokratik sistemleri değiştirmeye çalışan güçlere unutamayacakları bir ders verdi. Her tür terör yapısıyla mücadele ediyoruz, toprak bütünlüğümüzü koruyoruz. FETÖ terör örgütünü kullanarak demokrasi ve vatanımıza karşı yapılan hain darbe girişimine o kara gecede Türk milleti güçlü duruşuyla cevap verdi.

Devletimizin her kademesine sızan ve özellikle silahlı kuvvetler, güvenlik güçleri ve istihbarat birimleri hainlerden arındıkça, terörle mücadelede son 40 yılın en büyük başarıları elde edildi. Demokrasi ve Milli Birlik Günü bir liderin milleti ile omuz omuza verdiğinde neleri değiştirebileceğinin simgesi oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Türk milleti hain darbe girişimini geri püskürtülerek ortadan kaldırıldı, Türkiye tarihinde yeni bir sayfa açtı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.