AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan'dan Polis Haftası kutlama mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Karacan, mesajında, vatan toprağının her bir köşesinde huzur...

08 Nisan 2022 Cuma 12:56
AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan'dan Polis Haftası kutlama mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karacan, mesajında, vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenen teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Polisin, gücünü yasalardan ve halktan aldığını belirten Karacan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Herkesin polisi kendi vicdanıdır fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır' sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.